Bewindvoering Ede

Zoekt u iemand voor bewindvoering in Ede voor uw verwant, cliënt of voor uzelf? Gaat een van uw ouders erg achteruit en zoekt u een bewindvoerder voor hen? Dan is Irene Budget coaching en ondersteuning uw toegewezen partner. Als bewindvoerder breng ik de financiële administratie op orde. Een groot voordeel van mij als bewindvoerder is dat ik in tegenstelling tot veel andere bewindvoerders uit de zorg kom. Dat is de reden dat ik het menselijke aspect van het vak nooit uit het oog verliest. Uiteraard ben ik ook deskundig als het aankomt op het op orde brengen van financiën. Meer informatie over bewindvoering.

Bewindvoering Ede bij IreneBudget.nl

Kiest u voor bewindvoering in Ede van Irene Budget Coaching en Ondersteuning dan kiest u voor een bewindvoerder met ontzettend veel praktijkervaring. Ik kijk niet alleen naar de financiën, ik bezoek mijn cliënten regelmatig en ga in gesprek met hen. Op die manier houd ik een vinger aan de pols. Bij schulden bekijk ik wat de problemen zijn die daaraan ten grondslag liggen. Stap voor stap proberen we het bijbehorende gedrag dan te veranderen. Daarbij denk ik in mogelijkheden niet in beperkingen. Zelfbeschikking vind ik een belangrijk aspect binnen mijn bewindvoering. Daarom streef ik er altijd naar om dit ten minste gedeeltelijk aan mijn cliënten te blijven kunnen geven.

Irene als uw budgetcoach

Mist u overzicht of heeft u beginnende schulden, en kunt u wel wat hulp gebruiken? U kunt mij tevens inschakelen als budgetcoach. In dat geval gaan we in gesprek en bekijken we wat u nodig heeft en wat er aan uw problemen ten grondslag ligt. Zo pakken we samen het onderliggende probleem aan die de oorzaak is voor de situatie waarin u zich nu bevindt. Als u dan uit de schulden bent, heeft u minder kans om terug te vallen.

Voordelen Irene Budget coaching en ondersteuning

De grote kracht van Irene Budget Coaching en Ondersteuning is de menselijkheid in de dienstverlening. Vanuit mijn achtergrond in de zorg heb ik veel ervaring met en begrip voor mensen met een bepaalde stoornis zoals een verstandelijke beperking, ADHD of autisme. Ik kijk naar het totaalplaatje en probeer samen met u uit te zoeken wat er nu echt aan de hand is. Een ander groot voordeel is dat u één aanspreekpersoon heeft, want dat ben ikzelf. Wel zo makkelijk!

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Irene Budget Coaching en Ondersteuning werkt vanuit Bennekom in de hele regio, waaronder Harderwijk, Wageningen, en Rhenen.

Neem contact op