Bewindvoering Harderwijk

U wilt bewindvoering in Harderwijk voor een van uw ouders regelen omdat hij of zij niet meer de eigen financiële belangen kan behartigen. In dat geval helpt een bewindvoerder met het beheren en beschermen van de financiën. Een bewindvoerder kunt u zelf inschakelen of wordt aangewezen door een kantonrechter. Irene Budget Coaching en Ondersteuning zet zich in voor iedereen die vanwege psychische of lichamelijke klachten niet meer zijn eigen financiën kan beheren. Een ander woord voor bewindvoering is beschermingsbewind.

Andere diensten naast bewindvoering Harderwijk

Naast bewindvoering in Harderwijk kunt u Irene Budget Coaching en Ondersteuning tevens voor andere diensten inschakelen. Welke zijn dit?

  • Budgetcoach voor werkgevers: heeft u medewerkers met financiële problemen? Dan probeer ik hen naast advies ook te helpen met het op orde brengen van hun financiële administratie.
  • Budgetcoach voor particulieren: naast bespaartips, help ik u om een goede start te maken met uw financiële administratie en deze tevens op orde te houden. De samenwerking kan van korte duur zijn of juist voor langere tijd: we bespreken samen wat het beste is voor uw situatie. Door te bepalen wat het probleem is dat ten grondslag ligt aan uw schulden, pakken we het kernprobleem aan. Op die manier streven we ernaar te voorkomen dat u terugvalt als u de financiële zaken weer op een rijtje heeft.
  • Mentor: als mentor behartig ik uw belangen op het gebied van verzorging, verpleging en behandeling(en). Vanwege mijn jarenlange ervaring in de zorg, bent u verzekerd van mijn deskundigheid én menselijke aanpak.
  • Curator: als curator ben ik zowel verantwoordelijk voor de financiële en persoonlijke beslissingen van mijn cliënten. Om de cliënt te beschermen, kan een koop- of huurovereenkomst niet zonder mijn toestemming aangegaan worden. Een cliënt wordt onder curatele gesteld door de rechter en verliest hierdoor zijn of haar handelingsbekwaamheid. Dit is bijvoorbeeld het geval als de persoon in kwestie een geestelijke stoornis heeft of te maken heeft met een alcohol-, gok- of drugsverslaving.

Waarom Irene Budget Coaching en Ondersteuning?

Kiest u voor Irene als uw budgetcoach of wordt Irene aangewezen als uw bewindvoerder, mentor of curator, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo verlies ik het menselijke aspect nooit uit het oog. Ik vind zelfbeschikking een belangrijke waarde en streef er dan ook altijd naar de cliënt (als dat mogelijk is) zoveel mogelijk zelf te laten doen. Ik ga in gesprek met met mijn cliënten en kom bij hen thuis op bezoek. Op die manier kan ik immers het beste voor uw belangen opkomen omdat ik weet wat u belangrijk vindt en wat u beweegt. Waar anderen beperkingen zien, zie ik mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over mij en/of mijn diensten, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast bewindvoerder en budgetcoach in Harderwijk ben ik ook werkzaam in Ede, Wageningen, Rhenen. Ik richt mij op de gehele regio vanuit Bennekom.