Bewindvoering Tiel

Bewindvoering in Tiel voert Irene van Irene Budget Coaching & Ondersteuning uit voor diverse doelgroepen. Van ouderen, jongvolwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, mensen die aan het dementeren zijn of psychiatrische patiënten. Je kunt bewindvoering opgelegd krijgen door de kantonrechter of dit zelf aanvragen voor jezelf of een familielid (tot de vierde graad).

Bewindvoering in combinatie met schuldhulpverlening

Bewindvoering is een grote stap voor veel mensen, want je geeft de beschikking over je financiën weg. Bewindvoering zie ik tevens vaak in combinatie met een schuldhulpverleningstraject. Vanuit mijn ervaring als budgetcoach, gaan we samen werken aan een oplossing voor schulden. We komen snel tot het kernprobleem dat de veroorzaker is van je schulden. We brengen je financiële administratie weer op orde en ik help je om te leren je financiële zaken op orde te houden. Let op: dit is niet voor iedere doelgroep een mogelijkheid en geldt alleen als dit mogelijk is voor de cliënt in kwestie.

Over Irene Budget Coaching en Ondersteuning

Bij al mijn werkzaamheden leg ik de focus op menselijk handelen. Zelfbeschikking bijvoorbeeld vind ik erg belangrijk. Dat zorgt ervoor dat ik mijn cliënten (indien mogelijk) zoveel mogelijk zelf laat doen. Dat betekent anderzijds weer ook niet dat alles mogelijk is. Als bewindvoerder is het daarom ook belangrijk grenzen aan te geven. Als er niet veel geld te besteden is, dan moeten we gaan snijden in uitgaven. Daarbij verdiep ik mij in de consequenties die dit heeft voor een cliënt en overleg ik met de cliënt over zijn of haar keuzes. Een bewindvoering traject is voor iedere cliënt anders en hierdoor altijd maatwerk.

Werkwijze Irene Budget

Ik ga graag het persoonlijke contact met je aan en kom regelmatig bij je thuis op bezoek om je situatie te bespreken. Samen overleggen we hoe vaak dat is. Door het persoonlijke contact leer ik je op korte termijn goed kennen, zodat ik zo goed mogelijk voor jouw belangen op kan komen.

Bewindvoering Tiel en omgeving

Wil je meer weten over bewindvoering in Tiel of een andere plaats in de regio? Wil je vrijblijvend eens telefonisch overleggen over bewindvoering? Ik sta je graag te woord.

Advies inwinnen