Bewindvoering Wageningen

Irene budget kunt u inschakelen voor bewindvoering in Wageningen. Een bewindvoerder wordt door de rechter aangewezen om het beheer van de financiën over te nemen van iemand die dat zelf niet meer kan. Ook kan de bewindvoering samenvallen met een traject binnen de schuldhulpverlening. Dit is natuurlijk een grote stap. U kunt dan ook te allen tijde uw dossier inkijken zodat u precies weet hoe Irene Budget uw financiën voor u beheert.

Voordelen Bewindvoering Wageningen door Irene

Heeft u bewindvoering in Wageningen of omgeving nodig? Dan profiteert u van verschillende voordelen als u kiest voor Irene Budget.
Welke zijn dit? Een selectie:

  • Irene komt op voor de belangen voor uiteenlopende doelgroepen zoals ouderen, (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerenden, jongeren (jeugdzorg), psychiatrisch patiënten.
  • Persoonlijke contact vind ik erg belangrijk bij mijn taken als bewindvoerder. Om goed voor uw belangen op te komen, wil ik u graag beter leren kennen. Dat is de reden dat ik regelmatig op bezoek bij u kom. Afhankelijk van uw wensen bepalen we samen hoe vaak dat is.
  • U kunt uw dossier inkijken en bekijken hoe ik te werk ga. Indien mogelijk leer ik u hoe u in de toekomst uw eigen financiën kunt beheren.
  • U heeft één aanspreekpersoon.

Mentorschap

Naast bewindvoering kunt u mij ook inschakelen als mentor. Vaak wordt mentorschap door een familielid of zorginstelling voor iemand aangevraagd. Als mentor kom ik op voor uw belangen op het gebied van zorg en welzijn. Irene heeft ruim 25 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg. Ze heeft zowel uitvoerende als leidinggevende functies gehad. Als het gaat om cliënten met verstandelijke en/of lichamelijke beperking beschikt zij dan ook over zeer veel praktijkervaring. Daarbij heeft zij zich gespecialiseerd in omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wilt u een beroep doen op Irene voor uw bewindvoering in Wageningen of als mentor? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen bekijken we wat ik voor u kan betekenen. Ik richt mij als bewindvoerder en mentor ook op Ede.