Budgetcoach Harderwijk

Bent u als werkgever op zoek naar een budgetcoach in Harderwijk? Irene Budget Coaching en Ondersteuning kan u helpen als u medewerkers in dienst heeft met financiële problemen. Geldzorgen kunnen immers zorgen voor veel stress en een hoger ziekteverzuim bij uw medewerkers. Als gevolg daarvan heeft u te maken met productieverlies. Met behulp van budgetcoaching krijgt u weer grip op de kosten én getuigt het van goed werkgeverschap. U ondersteunt namelijk uw medewerkers bij het vinden van een oplossing voor hun financiële problemen.

Wat doe ik budgetcoach in Harderwijk voor uw medewerkers?

Mijn werkzaamheden als uw budgetcoach in Harderwijk of omgeving hebben als doel om uw medewerkers te ondersteunen en te leren hun financiën op orde te krijgen en te houden. Voordat we starten met budgetcoaching, ga ik in gesprek met uw medewerkers en maak ik een financieel overzicht van hun situatie. Op basis daarvan kan ik een advies op maat uitbrengen.

Kosten en baten inschakelen budgetcoach

Mocht budgetcoaching inderdaad de juiste keuze zijn, dan breng ik losse uren bij u als werkgever in rekening. U kunt zelf berekenen wat het financiële voordeel voor u is als u mij inschakelt als budgetcoach voor uw medewerkers. Via de kostenscan van de Nibud kunt u namelijk berekenen wat het personeel met schulden u kost.

Budgetcoach voor particulieren

Zoekt u als particulier een budgetcoach, dan kunt u ook terecht bij Irene Budget Coaching en Ondersteuning. Als u PGB heeft dan kunt u de kosten voor mijn diensten daarmee betalen. Op basis van uw vraag bepalen we wat u nodig heeft. Misschien heeft u mij enkel nodig om een goede start te maken met uw financiële administratie. Wilt u een langdurige samenwerking aangaan om uw financiële administratie op orde te houden, dan is dat ook een mogelijkheid. Ook kan ik u helpen met het aanvragen van toeslagen of u helpen met besparen op de vaste lasten en uitgaven.

Persoonlijke aandacht

De grote kracht van mij als uw budgetcoach is mijn persoonlijke aanpak. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de zorg heb ik veel aandacht voor het menselijke aspect van de schuldhulpverlening. Ik probeer samen met u het probleem dat aan de basis ligt van de geldproblemen op te lossen. Op die manier heeft u ook minder kans om weer in de schulden te raken als de financiën op orde zijn.

Wilt u meer informatie over mijn diensten als budgetcoach? Neem vrijblijvend contact op. Ik ben werkzaam in de driehoek Apeldoorn-Arnhem-Utrecht. Woont u bijvoorbeeld in Ede, Wageningen of Rhenen dan sta ik graag voor u klaar als uw budgetcoach. Ook als bewindvoerder ben ik werkzaam in Harderwijk, Ede, Wageningen en Rhenen.