Budget coaching ook als je goed verdient!

Bij budget coaching denken we al snel aan de doelgroep met een laag inkomen met en zonder schulden. Maar ook met een hoger inkomen zijn er leuke resultaten te behalen. En wat nu als al die financiële rompslomp je gewoon niet ligt, en je eigenlijk wel een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken? Waarom zou je niet gewoon die ondersteuning zoeken die je nodig hebt?

Schaamte? Van jezelf vinden dat je het zelf moet kunnen? Er zijn niet voor niets schilders, tuinmannen, bouwvakkers, bakkers en noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Iemand die overal goed in is, heb ik nog nooit ontmoet. Vaak heeft iemand die goed is in zijn vak iets te vertellen. Hij of zij is enthousiast over zijn vak en deelt dit graag. En het mooiste is, als hij dit gevoel ook bij jou kan oproepen. Dat ook jij enthousiast wordt van zijn of haar verhaal. Dat je blij wordt van het eindresultaat. Het schilderwerk, de tuin, de uitbouw of het lekkere brood.

Stel je voor dat je met behulp van budget coaching grip krijgt op je financiën. Dat je bewuster je keuzes maakt. Dat je kunt sparen voor die ene grote uitgave. En dat het doen van je financiële administratie lichter voelt, dat het misschien zelfs wel een leuk spel wordt. Wat houd je dan nog tegen om op zoek te gaan naar die enthousiaste budgetcoach? https://irenebudget.nl/budgetcoaching/particulieren/ 

 

Terug naar het overzicht