Mentorschap

Op dit moment kan ik geen nieuwe cliënten aannemen wegens aanhoudende drukte. Hopende op begrip hiervoor.

Mentorschap wordt door de rechter uitgesproken als je ondersteuning nodig hebt bij het opkomen voor je belangen op het gebied van zorg en welzijn. Je kunt zelfstandig mentorschap aanvragen. Meestal zal mentorschap door een verwant of zorginstelling voor jou worden aangevraagd.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de gehandicaptenzorg heb ik kennis van diverse beperkingen, ziektebeelden en de bijbehorende problematiek. Ik kom graag samen met jou, voor jouw belangen op. Mijn expertise ligt op het gebied van omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Persoonlijk contact

Irene Budget coaching en ondersteuning biedt mentorschap waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Om je goed te leren kennen zal ik je regelmatig thuis bezoeken. We maken samen afspraken over de frequentie van afspreken. Ik vind het belangrijk dat ik je goed leer kennen, zodat ik goed voor jouw belangen op kan komen.

Contact

Je kunt je aanmelden via telefoon, email of het contact formulier. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over mijn manier van werken.

Werkwijze

 

Tarieven

Irene helpt u graag uit de zorgen!